Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας στη σύγχρονη μορφή της είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης επιτυχημένης πορείας τόσο στον κλάδο παροχής υπηρεσιών του οικοδομικού τομέα, όσο και στην εμπορική διακίνηση αντίστοιχων προϊόντων και συναφών ειδών.

Το 2004 ήταν κομβική στιγμή επειδή συνέπεσε με την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος λιανικής και χονδρικής πώλησης επί της οδού Αγ. Γεωργίου ( βλ. χάρτη ) στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Έκτοτε μέσα από συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και εμπλουτισμό της γκάμας προϊόντων έχουμε κατακτήσει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην καρδιά και το μυαλό των αξιότιμων πελατών μας.

Στο χώρο μας, σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, θα βρείτε ότι χρειάζεστε από οικοδομικά χρώματα βαφής, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες τοίχου, αυτοκόλλητα, σιδηρικά, κλειδαριές και διάφορα εργαλεία έτσι ώστε συνδυάζοντας την επαγγελματική μας εμπειρία και τεχνογνωσία με το προσωπικό σας γούστο να δημιουργήσετε στο σπίτι, στην εργασία ή όπου εσείς θελήσετε μια όμορφη κατάσταση (BellaStato). Επίσης εάν το επιθυμείτε εξειδικευμένα συνεργεία και συνεργάτες είναι έτοιμα να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Το 2012 είναι άλλη μια στιγμή κόμβος όπου η λειτουργία της ηλεκτρονικής μας σελίδας σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) θεωρούμε ότι θα αποτελέσουν την ικανή συνθήκη ώστε να γίνουμε περισσότερο ευέλικτοι και εξυπηρετικοί σε όσους είναι ήδη πελάτες αλλά και να μας γνωρίσουν ακόμη περισσότεροι.

Με εκτίμηση

Ο γενικός υπεύθυνος

Χαλβατζής Ευάγγελος